Alfahannen

alfahannen

Utgivningsår 2010

Katarina Wennstam. Född år 1973, är en svensk journalist, författare, debattör, moderator och föreläsare. Wennstam är uppväxt i Göteborg men bor nu i Nacka. Hon arbetade tidigare som kriminalreporter på Sveriges Television, men sade 2007 upp sig för att författa och föreläsa på heltid. Hon har två barn tillsammans med filmregissören Mani Maserrat-Agah.
Utdrag ur boken: ”Emma Wahl en tindrande ung kvinna som får sitt livs första filmroll mot den kände Jack Rappe. Självklart följer hon med när han vill ”diskutera rollen”, självklart förälskar hon sig i honom. Han är ju inte alls som folk säger!”

En riktig snaskig och syndig roman. Handlingen utspelas i Stockholm och huvudpersonen, skådisen och kvinnokarlen Jack Rappe som med sitt vargleende är den verklige alfahannen som senare hittas vid sitt luxuösa brygghus med ett livshotande sår i magen. Detta sker samma natt som han fått sitt livs första Guldbagge.

Boken är väldigt rakt och  enkelt skriven. Den är  inlevelsefullt, intressant och spännande.  Tyvärr tror jag verkligheten inte är bättre än bokens beskrivning. En roman om dolt kvinnoförakt.   ♥♥♥

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s