Den amerikanska pojken

Utgivningsår 2006

Andrew Taylor, född 1951, har en brokig bakgrund och har arbetat som båtbyggare, lärare, bibliotekarie och frilansredaktör. Sedan 1981 ägnar han sig åt författandet på heltid. Han har skrivit drygt ett tjugotal böcker – de flesta deckare och thriller –Belönad med The CWA Historical Dagger For Fiction ”

” Efter att med knapp nöd ha överlevt slaget vid Waterloo får den utfattige Thomas Shield så småningom plats som lärare på en internatskola på den engelska landsbygden. Thomas skyddar där en av de nya eleverna, Charles Frant, från en hotfull främling, och efter en tid får han följa med när Charles och en annan pojke- Edgar Allan- reser till Charles föräldrahem i London. Thomas blir där förälskad i mrs Frant och han dras allt längre in i familjens liv. Men mord och hot från okända män komplicerar hans tillvaro och han gör allt för att komma undan…”

Den amerikanske pojken är en stor romanà la Charles Dickens, med ett myller av färgstarka gestalter en förbryllande mordgåta, kärlek och en massa spänning, gör den till en klar femma. ♥♥♥♥♥

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s