Någonting inom oss

Utgivningsår 2011

Kajsa Ingemarsson  född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut flera böcker som också översatts till många språk.Hon har även arbetat som manusförfattare, skådespelare och programledare inom radio och tv.

 ”Allt börjar med framgångsrika Rebecka som kastar sig ut från Fjällgatan i Stockholm, direkt ner i asfalten. Precis när hon hoppat ångrar hon sig, men det är så dags då. Rebecka har varit en framgångsrik kapitalförvaltare och påläggskalv. Hennes väg i livet har varit spikrak. Självmordet är lika omsorgsfullt planerat som hennes liv varit, hon har städat sitt arbetsrum och sett till att allt är i ordning. Hon har skrivit en lapp i lägenheten till sin älskade man Mikael så att han inte ska glömma VVS-firman som skulle fixa kranen i badrummet.
Rebecka har varit svår att komma in på livet, hon höll människor ifrån sig och på så sätt band hon dem till sig. Men Mikael började dra sig undan trots att han ofta, ofta förklarat för henne att han älskar henne. ”

För Mikael blir Rebeckas död chockartad och början på ett sökande efter vem hon egentligen var. Ett sökande som för honom allt längre bort.  Samtidigt finns Rebecka där hela tiden, som en osalig ande/ängel som försöker övertyga sin man om att hon verkligen älskar honom men det är så dags nu.

Jag hade svårt att tycka om boken. Det övernaturliga kändes lite udda men jag blev ändå berörd och boken stannade kvar i mig. ♥♥♥

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s