Mamma pappa barn

images

Utgivningsår 2009

Carin Gerhardsen  Mamma, pappa, barn.- del två i Hammarbyserien, uppföljaren till den uppmärksammade deckaren Pepparkakshuset.

Utdrag från boken  ”  På kort tid inträffar det två mord som båda hamnar på kriminalkommissarie Conny Sjöbergs bord.
En sextonårig flicka med trassliga familjeförhållanden hittas strypt på en toalett på en Finlandsfärja. Kvar finns hennes lillasyster som befinner sig i en situation ingen fjortonåring borde behöva hamna i.

Under ett joggingpass finner polisen Petra Westman ett svårt medtaget spädbarn i en buske och i närheten påträffas en kvinna utan id-handlingar.
Samtidigt vaknar en treårig flicka en morgon och finner att hon är alldeles ensam. Hennes pappa är utomlands och alla tecken tyder på att hennes mamma har tagit lillebror med sig och flyttat därifrån. Hanna är ensam kvar, inlåst i lägenheten. Och tiden går.”

Mamma, pappa, barn utspelas under några få koncentrerade höstdagar. Med spänning och högt tempo för Carin Gerhardsen berättelsen framåt och släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick. Boken är  uppföljaren till den uppmärksammade deckaren Pepparkakshuset som sålt i över 45 000 exemplar. Hade stora förväntningar efter det jag läst Pepparkakshuset och jag blev lika fascinerad av den här boken. Karaktärerna i böckerna verkar så äkta och väl beskrivna. Boken slutar precis som ettan med en del svårlösta trådar som får bli en tankeställare och särskilt om man läser boken fristående. Jag kommer definitivt läsa den tredje boken i serien av Gerhardsen  ♥♥♥♥+

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s