Hennes iskalla ögon

hennes iskalla ogon

Utgivningsår 2013

Carin Gerhardsen är född 1962 och uppvuxen i Katrineholm men är nu bosatt i Stockholm. Hon är matematiker och har tidigare varit verksam i IT-branschen. Den första boken i serien om Hammarbypolisen, Pepparkakshuset utkom 2008.

Utdrag ur boken :  ”Snön vräker ner i ett fruset Stockholm. Under samma dag försvinner två kvinnor, oberoende av varandra. Bägge lever i till synes ordnade förhållanden, men när kriminalkommissarie Conny Sjöberg och hans mannar skrapar på ytan av familjeidyllen framträder en helt annan bild. Båda kvinnorna har levt under mental press, och ingen av dem saknar skäl att frivilligt ge sig av. Men den dramatiska upptäckten av en död kropp ger all anledning att tänka om ”

Hennes iskalla ögon är den sjätte, fristående boken i Carin Gerhardsens framgångsrika serie om Hammarbypolisen, handlar om fysisk och psykisk misshandel, om hur ondskan ofta förklädd till kärlek söker sig till de mest sårbara av oss människor.

Jag har läst Carin Gerhardsens tidigare böcker i Hammarbyserien ”Pepparkakshuset” och ”Mamma, pappa, barn” och ”Gideons ring” och tycker om hennes sätt att skiva och de är ofta ruggigt spännande. Jag blev så besviken när jag inte fångades av den här sista boken som inte alls var i samma klass som hennes tidigare böcker men jag läste den till sista sidan och lade den ifrån mig med en liten uttråkad gäspning. ♥♥+

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s