Stalker

Utgivningsår 2014

Utgivningsår 2014

Lars Kepler Bakom pseudonymen Lars Kepler står författarduon och äkta makarna Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril. Båda är erfarna författare sedan tidigare, och har flertalet hyllade böcker bakom sig. Idag har de valt att lägga all sin energi och kreativitet på böckerna om Joona Linna, den orädde och envise kriminalkommissarien från Stockholm. Hypnotisören /2009, är den första boken i serien om kriminalkommissarie Joona Linna. Paganinikontraket /2010, Eldvittnet/ 2011, Sandmannen /2012 och /Stalker 2014, som är min första bok jag läser av Lars Kepler.

Utdrag ur boken: ”Någon smygfilmar kvinnor, skickar filmklippen till polisen och kort därefter mördas de. Morden påminner om ett nio år gammalt mord, men prästen Rocky Kyrklund som dömdes sitter fortfarande bakom lås och bom. Kriminalkommissarien Joona Linna (från Keplers tidigare romaner) är spårlöst försvunnen och man tror att han är död. I hans frånvaro blir det istället gravida Margot Silverman som blir ansvarig för utredningen. Psykiatrikern Erik Maria Bark kallas in av polisen. När han hypnotiserar mannen till ett av offren inser han att hans karriär kan vara på spel och ljuger därför för polisen….

Lås dörren, dra för gardinerna – thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare!

Oj, visst är den här boken skickligt skriven men något för ruggig i min smak. Det var lätt att komma in i handlingen. Jag fastnade rejält efter bara några sidor. Sen var det som att den kröp under huden på mig. Jag var glad att jag bor i lägenhet fem trappor upp för annars hade det varit svårt att släppa känslan av att vara iakttagen av någon utanför husknuten. Smygande vände jag blad efter blad och försökte komma på vem som var förövaren. Det var ett mycket bra upplägg som gjorde att det, i alla fall för mig, var mycket svårt att komma underfund med hur det skulle sluta. ♥♥♥♥

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s