Överenskommelser

Utgivningsår 2010

Utgivningsår 2010

Simona Milena Ahrnstedt, född 1967, är en svensk psykolog och författare inom genren romance. Hon har givit ut en trilogi kärleksromaner som utspelar sig i historisk miljö. Överenskommelser utspelar sig på 1880-talet, Betvingade år 1349 och De skandalösa år 1685. Den gemensamma nämnaren är slottet Wadenstierna, som de olika manliga huvudpersonerna är ägare till under tre olika tidsperioder.

År 2014 kom den första boken i en romanceserie som utspelar sig i modern tid med finansvärlden och medlemmar i familjen ”De la Grip” i centrum: En enda natt och En enda hemlighet (utgiven 2015). En tredje bok är planerad till våren 2016.

Utdrag ur boken : ”Det är i december 1880 på Operan de möts för första gången. Hon – Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hårt hållet konventionellt borgarliv. Han – karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste män som aldrig har levt sitt liv efter någon regelbok. Efter den kvällen tycks de ständigt korsa varandras vägar i Stockholms societet. Seth fascineras av Beatrices intelligens, frispråkighet och hon liknar ingen annan kvinna han tidigare mött. Det dröjer inte länge förrän Beatrice och Seth inser att de är involverade i en mycket komplicerad men passionerad romans.
Men det finns planer och överenskommelser som personer i Beatrices närhet har avtalat – planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth …”

 En kärleksroman som utspelar sig i Sverige i slutet av 1800-talet och skildrar en förbjuden passion mellan unga Beatrice och ungkarlen Seth. Kärleksparet möts första gången under en kväll på Operan i Stockholm och sedan korsas deras vägar ständigt. Jag läste nånstans att ”Överenskommelser” jämfördes med Jane Austen. Ja,varför inte. En kärleksroman som jag verkligen njöt av och gärna vill rekommendera. ♥♥♥♥

Annonser

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s