När inget annat återstår

Utgivningsår 2016

Utgivningsår 2016

Mats Ahlstedt född 1949, är en svensk kriminalförfattare och journalist. Ahlstedt föddes i Jämtland, men familjen flyttade tidigt till Göteborg, där pappan var fängelsepräst. Förmodligen var det där ett frö såddes till det som många år senare skulle bli en hel serie romaner om ond, bråd död. När inget annat återstår är den nionde i ordningen.

Utdrag ur boken :” I ett ensligt beläget hus på Brännö utanför Göteborg bor den excentriske forskaren Egon Guthlin. Han har lyckats ta fram en substans som kan rädda miljoner människor från den fruktade sjukdomen Alzheimer. Men Egon är orolig. Han kan inte glömma det misslyckade experimentet för några år sedan. Resultatet den gången var skrämmande. När Egon till slut hittar orsaken är den långt värre än han någonsin kunnat ana …
En sen kväll knackar någon på Egons brorsdotter Sandras dörr. Utanför står en pojke som påstår sig vara hennes kusin. Han verkar rädd, men det är Sandra med så hon släpper inte in honom. Farbror Egon har henne veterligen ingen son.
Sandra får ingen ro. Hon beslutar sig för att åka ut till Brännö och ställa sin farbror mot väggen. Men det visar sig snart att det förflutna kastar skuggor över såväl henne som Egon. Vad är sanning och vad är påhittat? Vad är det för hemligheter som hennes farbror bär på?” 

En bra thriller om vad ondskan kan göra med oss människor, men också om moral och vilka konsekvenser våra livsval kan få. Det här är den första boken i en ny serie om gärningsmannaprofileraren Ella Werner. Hon tar verkligen tag i utredningen på egen hand och för den framåt. Det ska bli spännande att få följa henne i nästa bok. ♥♥♥+

Annonser

Om Sylvia

Mina tankar i min vardag!
Det här inlägget postades i Mats Ahlstedt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till När inget annat återstår

  1. Ingvar skriver:

    Den här gillar jag. intressant ämne som tas upp men ganska så skrämmande.

    Gilla

Tack för din kommentar, kom gärna tillbaka!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s